Er blijft niks aan de strijkstok hangen

Je hebt vast wel eens geld aan een goed doel gegeven. Via een collectebus of misschien zelfs door ieder jaar geld over te maken. Sta je er wel eens bij stil waar dit geld aan besteed wordt? 20% van je bijdrage gaat vrijwel zeker op aan kantoorkosten (overhead) of naar salarissen van de bestuurders. Erg jammer, want je hebt je geld vast met een ander doel gegeven. Bij GetOn gaat dat anders. GetOn heeft geen overheadkosten. Iedereen die werkt voor Stichting GetOn doet dat gratis en op vrijwillige basis. Ook bestuurders dragen hun eigen (reis)kosten. Stichting GetOn betaalt geen salarissen, sterker nog, GetOn betaalt zelfs geen facturen! Alle diensten worden ofwel gratis voor ons verzorgd of wij zoeken er een sponsor voor. Wij kunnen dus oprecht zeggen dat iedere Euro die je overmaakt aan GetOn ook daadwerkelijk volledig terechtkomt bij het project van je keuze. Dat noemen wij 100% GetOn!