Miriam Ramohlo – Exclusive Designs – GetOn zoekt nog naar een partner/bedrijf om dit project te financieren  - startdatum januari 2014

Miriam Ramohlo besloot de Basic Computer cursus te gaan volgen aan de GetOn school om haar kansen op een baan te vergroten en om de administratie van haar naaiatelier te  digitaliseren. Miriam had een klein naaiatelier opgezet in haar achtertuin in de sloppenwijk Atteridgeville.

 

Miriam was een enthousiaste en gemotiveerde student bij GetOn en na schooltijd maakte ze thuis mooie schooluniformen. Na een aantal interviews en assessments besloot GetOn haar te vragen deel te nemen aan het GetOn Enterprise Development programma (GED).

 

Miriam is in januari 2014 gestart met het GED programma en werkt sindsdien vanuit een ruimte in de GetOn school. Sinds haar deelname aan het programma is haar omzet gestegen en is "Exclusive Designs” een geregistreerd bedrijf geworden. GetOn en Miriam zijn bezig om "Exclusive Designs" ook een BEE (Black Economic Empowerment) status te laten verkrijgen. Miriam is bezig haar collectie uit te breiden en naast schooluniformen ook bedrijfskleding te herstellen/repareren.

 

GetOn heeft wekelijkse mentoring sessies met Miriam en heeft haar geholpen met het opzetten van haar boekhouding. GetOn heeft Miriam voorzien van nieuwe naaimachines en een betere werkruimte. Afgezien van het geven van continue support, organiseert GetOn ook regelmatig ondernemers-workshops voor de GED kandidaten. Miriam maakt momenteel voor twee lokale scholen alle schooluniformen en hoopt spoedig op overheidsopdrachten te kunnen solliciteren.

terug naar pagina GetOn Enterprise Development

Delen

Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief

Meld je aan...

 

Wil je een bijdrage doen, druk dan op de knop!

 

 

Like GetOn op

Facebook

 

 

Volg GetOn op

Twitter

 

 

Bekijk filmpjes

van GetOn op

YouTube

 

Volg GetOn op

Pinterest

 

 

Volg GetOn op

LinkedIn